Versek és filmek Tim Burtontől
Tim Burton: Rímbörtön – avagy az Osztrigasrác mélabús halála és más történetek című verseskönyve a szerző saját illusztrációival novemberben jelenik meg a Magvető gondozásában. A könyvvel párhuzamosan a Forum Home Entertainment Hungary díszdobozban megjelenteti a kultikus rendező három zenés filmjét, amely minden igazi Tim Burton-rajongó számára kihagyhatatlan csemege.

A DVD-díszdobozban megtalálható három zseniális alkotás: A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár valamint a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya.
Megjelenik november közepén!
Ára: 9 990 Ft

A könyvről:

Tim Burton: Rímbörtön – avagy az Osztrigasrác mélabús halála és más történetek
A zseniális amerikai filmrendező abszurd rajzai és versei

 Tim Burton rendezőt ötletesen hátborzongató vizuális zsenialitása tette világhírűvé. Egyedi látványvilágú animációs filmjeinek – ezeknek a keserédes, modern tündérmeséknek – köszönhetően mára beírta magát a filmtörténelembe.

A saját maga által illusztrált kötet hősei egytől egyig meg nem értett, tragikus sorsú kölykök, akik mindent megtesznek, hogy szeretetet és megértést találjanak kegyetlen világunkban. Burton természetesen olyan morbid és abszurd, ugyanakkor kedves humorral ír róluk, hogy mikor olvasás közben kicsordul a könnyünk, nem tudjuk: a sírástól vagy a nevetéstől.

Terjedelem: 128 oldal
Ár: 2490 Ft

Megvásárolom

Székely Szabolcs verseskötete az érett férfikorról szól pátosz nélkül, de nem illúzióktól mentesen. Haragudhat-e egymásra férj és feleség, ha közben fél szemmel a gyerekre kell figyelni?...
Vida Kamilla első verseskönyve friss és fanyar olvasmány. A fiatal költők nemzedékének egyik legizgalmasabb hangja a személyes és a közösségi megszólalások lehetőségeit keresi vitriolos...
Fehér Béla fergeteges regényében a jelen és a múlt, a hétköznapi és a különleges, a valóságos és a természetfeletti szférák gabalyodnak össze.
A vastavai Sárga Pipacs vendégfogadó...
Schein Gábor új könyve igazi fantasztikus olvasmány. A verses regény azzal a káprázatos ötlettel játszik el, hogy miképpen írható meg Európa és a nyugati civilizáció históriája, ha annak...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ