Gasztroirodalmi est Cserna-Szabó Andrással
A gasztroirodalmi vacsorasorozat első alkalmán Cserna-Szabó András és Biró Botond Boldizsár séf Tersánszky Józsi Jenő receptjeit eleveníti meg.

Mindig új vendégek, mindig más ételek, és persze beszélgetés, felolvasás a Béterv lakásétteremben.

A Béterv egy lakásétterem a Kodály köröndnél, mely nem csak egy átlagos vacsorát tálal fel, hanem egy izgalmas kalandot nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Az ízek mellett az illatok játsszák a főszerepet, egy vacsora pedig egyszerre lehet gasztronómiai és szellemi utazás.

Cserna-Szabó András és Biró Botond Boldizsár közös estjeiken egy vendéggel, ez alkalommal Nyáry Krisztiánnal elevenítik meg az író receptjeit.

Időpont: 2013. december 4. 18.30

Helyszín: Béterv - Illatvacsora (1062 Budapest, Aradi utca 59.)

A vacsorán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi díj: 4990 Ft

A vacsorához jár egy pohár bor és egy ingyenes folyóirat.

Regisztráció »

A kötet az Esterházy Péterrel készült, magyar nyelven publikált beszélgetésekből kínál válogatást: az első nyomtatásban megjelent interjútól (1982) az utolsóig (2016). Kuriózumok és...
Milyenek az angolok?
Miért nincs keverőcsap a londoni fürdőszobákban? Hogyan lehetett szőlőprést csempészni 1981-ben a vasfüggönyön túlra? Hogyan változtatta meg a Brexit a brit mindennapokat? Mit jelent valójában...
Milyenek az angolok?
Miért nincs keverőcsap a londoni fürdőszobákban? Hogyan lehetett szőlőprést csempészni 1981-ben a vasfüggönyön túlra? Hogyan változtatta meg a Brexit a brit mindennapokat? Mit jelent valójában...
Fordította: Kúnos László
A hajnalcsillag árnyékában
A Hajnalcsillag-sorozat harmadik részében Knausgard új fénytörésbe helyezi az első részben megismert szereplők életét, és ahogy gyűlnek a rejtélyek, egyre mélyebbre hatol az öröklét erdejébe....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Támogatók ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ