A Magvető Kiadó programjai a Frankfurti Könyvvásáron/Magveto Publishing House at the Frankfurt Book Fair
Október 6-án szerdán 17.30-kor a Magvető Kiadó a Read Central nevű közép-európai együttműködés 1 éves évfordulóját ünnepli partnereivel, a horvát Fraktura és a szlovén Beletrina kiadókkal.

 Az együttműködés célja a három kiadó szerzőinek kölcsönös képviselete a nemzetközi könyvpiacon, közös jelenlét a nemzetközi könyvvásárokon, valamint közös kampányok szervezése a közép-európai irodalom népszerűsítésére.

A fenti időpontban szívesen látjuk egy italra és közös ünneplésre a Read Central Standon (Hall 5.0 C907-909).

A teljes program magyar és angol nyelven itt olvasható:

http://hir.lira.hu/dm/10091001/


Magvető Publishing House at the Frankfurt Book Fair

On the 6th of October at 17:30 Magvető Publishing House is going to celebrate the 1-year-old, Central-European initiative of Read Central at the Frankfurt Book Fair, hand in hand with publishers Fraktura (Croatia) and Beletrina (Slovenia). The cooperation serves as a representive of the mutual authors of the three publishing houses. We also participate in book events together and launch common campaigns to promote Central-European literature.

You are kindly invited to visit the Read Central Stand (H5.0 C907-909) for a drink and friendly celebration of our anniversary.

Click here for the full programme:

http://hir.lira.hu/dm/10091002/

 

 

Szerettünk volna még egy kötetet együtt elkészíteni, így született meg az Elegendő ok. Kántor Péter a 2017 óta írt versei közül válogatta: múlt, emlékezet, közélet, járvány, betegség...
Fordította: Patat Bence
A Harcok című hatodik kötettel zárul Karl Ove Knausgard önéletrajzi regényfolyama. A szerző Malmőben él második feleségével, Lindával és három gyerekükkel. Az első Harcom-regény, a Halál...
Fehér Béla fergeteges regényében a jelen és a múlt, a hétköznapi és a különleges, a valóságos és a természetfeletti szférák gabalyodnak össze.
A vastavai Sárga Pipacs vendégfogadó...
Schein Gábor új könyve igazi fantasztikus olvasmány. A verses regény azzal a káprázatos ötlettel játszik el, hogy miképpen írható meg Európa és a nyugati civilizáció históriája, ha annak...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ