A Magvető Kiadó programjai a Frankfurti Könyvvásáron/Magveto Publishing House at the Frankfurt Book Fair
Október 6-án szerdán 17.30-kor a Magvető Kiadó a Read Central nevű közép-európai együttműködés 1 éves évfordulóját ünnepli partnereivel, a horvát Fraktura és a szlovén Beletrina kiadókkal.

 Az együttműködés célja a három kiadó szerzőinek kölcsönös képviselete a nemzetközi könyvpiacon, közös jelenlét a nemzetközi könyvvásárokon, valamint közös kampányok szervezése a közép-európai irodalom népszerűsítésére.

A fenti időpontban szívesen látjuk egy italra és közös ünneplésre a Read Central Standon (Hall 5.0 C907-909).

A teljes program magyar és angol nyelven itt olvasható:

http://hir.lira.hu/dm/10091001/


Magvető Publishing House at the Frankfurt Book Fair

On the 6th of October at 17:30 Magvető Publishing House is going to celebrate the 1-year-old, Central-European initiative of Read Central at the Frankfurt Book Fair, hand in hand with publishers Fraktura (Croatia) and Beletrina (Slovenia). The cooperation serves as a representive of the mutual authors of the three publishing houses. We also participate in book events together and launch common campaigns to promote Central-European literature.

You are kindly invited to visit the Read Central Stand (H5.0 C907-909) for a drink and friendly celebration of our anniversary.

Click here for the full programme:

http://hir.lira.hu/dm/10091002/

 

 

Egy év legjobb versei
A nagy múltú antológia az elmúlt egy év folyóiratterméséből válogatja ki a legszebb verseket.
Egy év legjobb novellái
A nagy múltú antológia az elmúlt egy év folyóiratterméséből válogatja ki a legszebb novellákat.
Regény az eszmélés pillanatáról
Egy baljóslatú kor baljóslatú városában akad egymásra a történész Giselle, az Új Egyetem docense és dr. Kreutzer pszichiáter, országosan ismert szegénységügyi szaktekintély. A tavaszi...
Álom és valóság a boldog Északon
Medárdus, a takarító férfi a boldog Északon él feleségével és három gyerekével, a negyediket várva. A dolgos és zsúfolt hétköznapok akkor billennek ki először a helyükből, amikor Medárdus...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ