Pál Sándor Attila - Rokonok
Megjelenés ideje: 2021
ISBN: 9789631435405
104 oldal
Ára: 2499 Ft
E-könyvben is
Rokonok
Pál Sándor Attila novellái ismerős különcökről szólnak. Egy több száz éves öregúrról, aki nem tud meghalni, amíg végig nem olvassa gazdag könyvtárát, egy magát gyümölcsfába oltó agronómusról, vagy a falusi bácsiról, aki beleköltözik egy antropológus fejébe. Ismeretlen csodabogarak ők, akikhez mégis van közünk: mint a rokonainkhoz, akikkel csak húsvétkor találkozunk.
A Rokonok történeteiben mindig van egy váratlan csavar. Olvashatunk a jelen és a közeljövő alternatív világairól: ahol kötelezővé teszik az őszinteséget, vagy ahol a néptáncnak minisztériuma van, és a párokat egy férfi és egy robot alkotja. Megtudhatjuk azt is, milyen, ha az évek során egyre jobban kezdünk hasonlítani a kutyánkra, vagy ha reggel a dolgozószobánkban igazi Vasember-páncélt találunk.
SAJTÓ

„Ismered? Ismered”. Károlyi Csaba, Élet és Irodalom, 2021. 05. 21.

Marie Claire Olvasói Klub – Pál Sándor Attila: Rokonok. Juhász Anna, Marie Claire, 2021. 06. 25.

Vasember a táncházban. Papp Sándor Zsigmond, Könyvterasz.hu, 2021. 07. 05.

Kulturális migráns vagyok – Beszélgetés Pál Sándor Attilával. Papp Sándor Zsigmond, Könyvterasz.hu, 2021. 07. 19.

Pál Sándor Attila 1989-ben született Szankon. Szentendrén él. Író, költő, kritikus, az SZTE BTK Magyar Irodalmi Tanszékén volt doktorandusz, a Forrás folyóirat szerkesztője.
Fehér Béla fergeteges regényében a jelen és a múlt, a hétköznapi és a különleges, a valóságos és a természetfeletti szférák gabalyodnak össze.
A vastavai Sárga Pipacs vendégfogadó...
Schein Gábor új könyve igazi fantasztikus olvasmány. A verses regény azzal a káprázatos ötlettel játszik el, hogy miképpen írható meg Európa és a nyugati civilizáció históriája, ha annak...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ